Disclaimer

Buro Nieuwe Koers heeft de informatie op deze website zo zorgvuldig en volledig mogelijk samengesteld. Deze website wordt regelmatig en nauwkeurig geactualiseerd.
Desondanks kunnen er geen garanties worden gegeven t.a.v. de volledigheid van de  gegeven informatie en de actualiteit van de genoemde tarieven.
Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen daarom op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op deze website aangeboden informatie.

Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen in tarieven, gemaakte typefouten, vergissingen en ontwikkelingen in de markt. De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

De rechten op het op deze website gebruikte beeldmateriaal, alsmede het intellectuele eigendomsrecht op de informatie op deze website zijn voorbehouden aan Buro Nieuwe Koers.

Het is niet toegestaan om beeldmateriaal of informatie van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, in  welke vorm dan ook, te kopiëren of te delen met anderen.

Mei 2019

Deze website gebruikt Cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. Ga je voor een optimaal werkende website?  Klik dan op "Accepteer".