Stress & Burn-out

Alles over stress, vermoeidheid en burn-out

We praten vaak negatief over stress, maar eigenlijk hebben we stress vooral nodig om tot goede prestaties te komen. Alleen niet te veel. En ook niet te vaak. En ook zo dat je naast je werk ook nog tijd, aandacht en plezier hebt voor je gezin, je vrienden en je hobby’s.

Herken je volgende vragen:

Hoe kan ik weer meer voelen en minder in mijn hoofd zitten?
Ik heb veel last van stress. Hoe komt dit en hoe kom ik ervan af?
Hoe kan ik weer meer plezier en ontspanning ervaren?
Hoe krijg ik mijn batterij weer opgeladen?
Hoe leer ik mijn grenzen beter aanvoelen én aangeven?


Door mijn achtergrond als HR-adviseur, loopbaan-, stress en burn-out coach kan ik makkelijk schakelen en put ik uit een brede ervaring.
Tijdens mijn coachtrajecten werk ik steeds vanuit jouw vraag met actieve werkvormen, korte meditaties en inzichtgevende opdrachten.

Mijn trajecten zijn altijd maatwerk en sluiten aan bij jou en jouw vraag. We werken stapje voor stapje op weg naar jouw herstel.

Heb je last van stress, maar ben je nog wel aan het werk? Dan kan ik je met het programma Energie Check Up binnen 4 sessies weer beter laten voelen.

Als er sprake is van chronische stress of burn-out, dan gaan we eerst aan de slag met het leren ontspannen en werken we aan fysiologisch herstel. Een stressmeting met advies helpt je hierbij meer inzicht te krijgen en geeft je praktische handvatten voor verder herstel en opbouw van jouw vitaliteit.

Vervolgens kijken we ook naar de achterliggende gedachten, gedragingen en overtuigingen die bij jouw vermoeidheid of burn-out een rol hebben gespeeld.

De werkgever betaalt vaak de coaching

Werkgevers zijn in Nederland verplicht om je te helpen bij gezondheidsklachten en ziekteverzuim te voorkomen. Ze willen natuurlijk ook dat jij mentaal en fysiek fit bent.
Dus als je al werkt kun je mij contact op laten nemen met je werkgever. De kans is dan groot dat jouw werkgever het traject vergoedt.